fbpx

Børn og unge

- måske et produkt af et præstations-samfund?

Børn og unge

Måske et produkt af et præstations-samfund?

Gennem utallige samtaler med børn og unge viser min erfaring, at næsten alle tilhører en generation, som til tider føler sig overvældet, frustreret og ikke mindst forkert ift. deres livssituation.

Billedet er næsten entydigt – at børn og unge på den ene side er frie til at realisere sig selv som unikke individer, men på den anden side samtidig ofte fremstår ufrie. Dette fordi de i deres frihed til at udvikle sig, ønsker at blive “ligesom de andre attraktive”. Mange børn og unge oplever, at de ikke kan leve op til nutidens præstationskrav, bebrejder dem selv, har høje forventninger til sig selv etc.

Dorte Lausen Terapi i Århus

Jeg tilbyder samtaler, hvor børn og unge hjælpes til et mere frigjort liv. Gennem samtaler får man hjælp til at sætte og nå gode mål, finde glæde og klare stressede situationer med større overskud. Man opøver nye færdigheder og får redskaber, der giver mod og styrke til at håndtere udfordringer – redskaber som man trygt kan vende tilbage til, hver gang man udfordres.

Hvis du er barn eller ung kan du bl. få hjælp til:

Ring på 53 70 86 18 for at afklare din situation og et evt. videre skridt eller klik herunder for at komme til kontaktformularen her på siden. Se priser her.

Kontakt Dorte Lausen

3 + 3 =

Sådan hjælper du dit angste barn - gratis eBog af Dorte Lausen

Gratis eBog - Sådan hjælper du dit angste barn

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min eBog - Sådan hjælper du dit angste barn

Tak for din tilmelding. Du modtager snart en mail med link til dit download. (Tjek evt. spam)