fbpx

Angstbehandling Aarhus

Individuelle angstbehandlings forløb

Individuelle angstbehandlings forløb i Aarhus el. online

Angstbehandling Aarhus v. Dorte Lausen

Et individuelt angstbehandlings forløb giver muligheden for en større tilpasning til barnet

Fordelen ved at følge angstbehandlings programmet som et individuelt forløb er muligheden for en større tilpasning til jeres barn og de konkrete problemstillinger, I oplever i forhold til angsten.

Forløbet består af en grundig forsamtale og herefter 10 sessioner af 1 times varighed en gang om ugen. Barnet/den unge arbejder med sit øvehæfte, forældrene arbejder med deres øvehæfte. Hele behandlingen afsluttes med en opfølgningssamtale for at sikre den bedst mulige effekt.

Ved individuel behandlingsforløb skal minimum den ene forælder deltage. Ved individuelle behandlingsforløb med unge deltager forældre ofte 3 gange. Dette aftales dog individuelt afhængig af den unges alder, ønsker og jeres familiesituation.

Er du intereseret i angstbehandling i Aarhus eller online, så kontakt mig herunder.

Over 10 gange arbejder barnet/den unge og familierne bl.a. med:

  • At forstå angsten
  • At lære at tænke mere realistisk
  • At se angsten i øjnene og udfordre den
  • At lære at håndtere hverdagen på trods af angsten
  • At træne sociale færdigheder og problemløsning

Behandlingen af angst har altså det formål, at barnet/den unge står ansigt til ansigt med det, som det er bange for. Eksponeringen sker langsomt og med små skridt sammen med andre børn/unge i gruppen. Vil du læse mere om, hvad angst er, angst kan du gøre det her.

Du/I får:

  • 10 samtaler á 1 time

Pris i alt: 8800,- (ekskl. arbejdshæfte)

Ring på 53 70 86 18 for at aftale tid til en forsamtale

eller kontakt mig via kontaktformen herunder.

“Min søn har fulgt et “Ungeliv” angstbehandlingsforløb hos Dorte. Han var meget begrænset af sin angst i hverdagen, da han startede hos Dorte, og det blev bare værre og værre som tiden gik. Men, meget hurtigt blev “bøtten vendt”, så tilbagegang blev til fremgang, og det var fantastisk dejligt at mærke. Dorte havde en utrolig sød, meget hjertevarm og tillidsfuld måde at håndtere min søn, så han blev lynhurtigt tryg og turde at prøve kræfter med de udfordringer han fik. Hun forstod virkelig at møde ham dér, hvor han var, og arbejde ud fra det. Og det virkede! Dorte var også super god til at give mig den feedback, som jeg havde behov for, og hun var altid klar til at svare på spørgsmål og give forslag til måder jeg kunne hjælpe til på. De absolut aller varmeste anbefalinger her fra mig.”

Forældre

Angstbehandling Aarhus – Book en forsamtale

5 + 7 =

Sådan hjælper du dit angste barn - gratis eBog af Dorte Lausen

Gratis eBog - Sådan hjælper du dit angste barn

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min eBog - Sådan hjælper du dit angste barn

Tak for din tilmelding. Du modtager snart en mail med link til dit download. (Tjek evt. spam)